Vacatures Taxibedrijf Zaandam - Zaanse taxi
Lodaer Img

Vacatures

Werken bij Zaanse Taxi

Vacatures

Zaanse Taxi is momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken! Als groeiend taxibedrijf streven we naar uitstekende dienstverlening en klanttevredenheid. We hebben verschillende functies beschikbaar, waaronder taxichauffeur en administratieve ondersteuning.

Als taxichauffeur bij Zaanse Taxi ben je verantwoordelijk voor het veilig en comfortabel vervoeren van onze klanten naar hun bestemming. Daarnaast ben je het visitekaartje van ons bedrijf en dien je onze klanten vriendelijk en professioneel te woord te staan. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken, zoals facturatie en het bijhouden van klantgegevens.

Bij Zaanse Taxi bieden we competitieve salarissen en flexibele werktijden. Hoewel ervaring in de taxi-industrie een pluspunt is, is het niet vereist. We zoeken vooral enthousiaste mensen die graag bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in een functie bij Zaanse Taxi, stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Sollicitatieformulier